30 maj 2020
17:00

IF Brommapojkarna 9

Referat: Spånga IS FK 1 - IF Brommapojkarna 9

Bortamatchen mot Spånga går att se i sin helhet i appen Min Fotboll. Och det kan rekommenderas, för den här matchen var både bra och målrik. Nedan referat är dock något av en spoiler…

Första perioden var spännande efter att Spånga tidigt gick upp i ledning och vi hann vända matchen innan det blev lika till paus.

I andra perioden gick vi upp till 4-2 innan det åter stod lika till paus. I sista perioden blev det i snitt mål varje 2,5 minuter och när domaren – en duktig och stilig sådan – blåste av matchen stod det 7-7.

En annan höjdpunkt var att lärare Anna från Beckombergaskolan tittade förbi för att se på killarna i hennes klass spela.

Jacob var en mycket bra och duktig kapten och Elliot fick lägga till ännu ett grönt kort till sin samling. Grattis!